Visszatért a helyszínre a késelő (videóval)
Sziréna

Visszatért a helyszínre a késelő (videóval)

Videofelvételen is rögzítette a rendőrség azt, amikor újra a véres támadás színhelyén járt a múlt csütörtökön késelő halasi férfi. Az elkövetőt alig pár óra alatt fogták el a rendőrök, a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a férfit.

 
Több késszúrással sebesítették meg a 60 éves asszonyt Kiskunhalason, az Állomás utcai otthonában csütörtökre virradóra Hajnali kettő óra körül ébredt arra a nő, hogy valaki egy késsel össze-vissza szurkálja. A sértett felismerte támadójában 15 éves unokája udvarlóját, a 19 éves I. Zsolt. A több sebből vérző nagymamához a szomszédos szobában alvó és a dulakodásra felriadt kislány hívta a mentőket. Az asszonyt előbb halasi, majd a kecskeméti megyei kórházba szállították tovább.

A kiérkező rendőrök forró nyomon kezdték meg a késelő felkutatását, néhány órával később már el is fogták a férfit kiskunhalasi otthonában. Később a nyomozók vitték vissza a tett színhelyére, ahol pontosan megmutatta a rendőröknek, hogy követte el a brutális támadást. A helyszínelésről videofilm-részletet is közzétett a rendőrség, a felvételen látható I. Zsolt.

A férfi a kihallgatása során beismerte a nyomozóknak, hogy rátámadt a nagymamára és ő késelte meg. Azt mondta a rendőröknek, hogy azért támadta meg az idős nőt, mert az ellenezte szerelmi kapcsolatát az unokájával.
Pozsgai Ákos