Hová tűnt Tijana?
Sziréna

Hová tűnt Tijana?

A szerb rendőrség a magyar hatóságoktól kér segítséget egy szerb kislány megtalálásához. A 15 éves szabadkai lakos Juric Tijana Bajmokról, a szerb-magyar határ közelében tűnt el.

 
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság is bekapcsolódott annak a 15 éves szerb kislánynak a keresésébe, aki július 26-án, múlt szombaton, a hajnali órákban tűnt el Szerbiában, a szerb-magyar határhoz közeli Bajmok sportpályájáról, egy közösségi rendezvény után. A magyar rendőrséget a szerb társszervek kérték fel a egy hivatalos levélben a keresésre. A szerb rendőrség adatai alapján nem kizárt, hogy a lány Magyarországon tartózkodik.
tijuana 
A 15 éves szabadkai Juric Tijana tartózkodási helye nem ismert. Személyleírása: 170 centiméter magas, sovány testalkatú, barna hosszú hajú, szürkéskék szemű, anyajegy található a szája jobb felső részén. Ruházata: fehér rövid ujjú póló, térdig érő világoskék farmernadrág, CONVERSE márkájú fehér bokacipő.
 
A két rendőri szerv kéri, hogy aki az eltűnt Juric Tijanáról, annak tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 80/555-111 „Telefontanú" zöld számán (H-Cs.: 8.00-16.00, P.: 8.00-13.00) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve tárcsázza a nap 24 órájában hívható Bajai Rendőrkapitányság 79/540-100-as ügyeleti telefonszámát.

Pozsgai Ákos