Fogott a Pajzs Jánoshalmán
Sziréna

Fogott a Pajzs Jánoshalmán

A Jánoshalmán szolgálatot teljesítő vagyonőrnek is komoly szerepe volt abban, hogy rendőrkézre került két betörő, akik a helyi boltból kozmetikumokat loptak.

 
Mint arról vasárnap beszámoltunk róla betörőket vettek őrizetbe a halasi rendőrök Jánoshalmán. A rendőrség hivatalos tájékoztatóját egészítette ki a Halas-Pajzs Kft., amelynek szolgálatot teljesítő vagyonőre végül elfogta a tetteseket.
 
– Amikor hajnali fél kettő után nem sokkal megszólalt a bolt riasztója, azonnal a helyszínre indultam, körülbelül három perc alatt ott voltam. Közben a rendőrökkel tartottam a kapcsolatot. Mikor kiérkeztem, még bent voltak a betörők. Aztán a raktár riasztója is bejelzett, nem sokkal később szinte kiugrottak a boltból a tettesek, majd menekülni kezdtek. A rendőrök jelezték telefonon, hogy pillanatokon belül odaérkeznek ők is. Én a betörők után eredtem és sikerült elfognom őket. Mire a járőrök autója mellettünk fékezett,  már mindketten a földön feküdtek – mesélte a vagyonőr. A két férfi őrizetbe került, de ehhez kellett a Pajzs munkatársának gyorsasága és szakszerű intézkedése.
Jáger Levente
A fotó illusztráció