Mi történt a tízemeletesben?
Sziréna

Mi történt a tízemeletesben?

Hétfő este kilenc óra után nem sokkal a mentőket és a tűzoltókat is riasztották a Bem utcai tízemeletes lakótömbhöz, ahol információk szerint öngyilkossággal fenyegetőzött egy férfi. A tűzoltók emelőkosárral jutottak fel a hetedik szinten lévő lakásba az ablakon keresztül- értesült a Halasmédia.

Másnap arról beszéltek a környéken, hogy felakasztotta magát és meghalt az a férfi, aki miatt jelentős erőkkel vonultak ki a rendőrök, mentők és a tűzoltók a tízemeletes paneltömbhöz. Mint később kiderült, nem igaz hogy meghalt.

Más meg nem erősített információk szerint a férfi azzal hívta ki a rendőröket, hogy nagyon rosszul van, és nem tud kijutni a lakásból. Úgy tudjuk, hogy ez nem volt igaz, csupán részeg volt, ha akarta volna, el tudta volna hagyni az otthonát.

A rendőrség megerősítette az intézkedés tényét, de részleteket nem árult el az esetről. Információink szerint következménye is lehet a történteknek, a rendőrségnek három napja van arra, hogy eldöntse, indít-e eljárást, hatóság félrevezetése miatt a férfi ellen.

Kép-szöveg: Pozsgai Ákos
Képünk illusztráció