Ütköztek, borult, ittas volt?
Sziréna

Ütköztek, borult, ittas volt?

Tetejére borult autó a parkban, rendőrök, mentők tűzoltók. Több olvasónk is arról számolt be, hogy baleset történt  az éjszaka az 53-as főúton, a Hősök Ligete mellett. Utánanéztünk mi történhetett.

 
Nézzenek utána mi történt hajnal kettő körül a főúton, a Gomba közelében. Rendőrök, mentők, tűzoltók, két autó a parkban, egyik a tetejére borulva. Ezt az üzenetet kaptuk kora reggel. Utánanéztünk.
 
A megyei főkapitányság, elmúlt 24 órát összefoglaló sajtójelentésében nem emelték ki külön a balesetet. Hürkecz Zoltán sajtószóvivő első érdeklődésünkre türelmet kért és ígéretet tett arra, hogy utánanéz a történteknek. Nem sokkal később jelezte, a karambol éjjel két óra körül történt Kiskunhalas belterületén. A hivatalos tájékoztatás szerint egy halasi férfi autójával hátulról egy parkoló járműnek ment. (Ki és miért parkolt a főúton éjnek idején?) Személyi sérülés nem történt. Honlapunk értesülése szerint egyébként a sofőr ittas volt és a helyszínen elvették a jogosítványát. Ha további részleteket megtudunk, természetesen megosztjuk önökkel.
 
10:35 Műszaki mentés
A helyszínre riasztották a halasi tűzoltókat is. Kovács Andrea, a megyei katasztrófavédelem sajtósa megerősítette értesülésünket. A helyi tűzoltókat éjjel két óra után nem sokkal riasztották, a műszaki mentő vonult az esethez. Két személyautó ütközött, egyik felborult, sérültje nem volt a balesetnek. A kiérkező egység a járműveket áramtalanította - tudtuk meg.
Jáger Levente