Frontális ütközés a Sóstónál
Sziréna

Frontális ütközés a Sóstónál

Helyszíni információink szerint egy idős férfit sérült meg abban a balesetben, amely fél tizenkettő előtt nem sokkal történt Kiskunhalason, az 53-as főúton, a Sóstó előtti szakaszon.

 
Egy Mercedes és egy Nissan ütközött egymással szemből, az anyagi kár jelentős. Az elsődleges, helyszíni információk szerint egy 70 év körüli bácsit szállítottak a mentők kórházba.
 
Egy kamionsofőr, aki szemtanúja volt a balesetnek úgy nyilatkozott a helyszínen, hogy a Pirtó felöl a városközpont irányába haladó Mercedest vezető idős férfi az enyhe ívű bal kanyarban áttért a baloldali sávba, és ott ütközött a szemből érkező Nissannal.

A karambol következtében mindkét gépjárműben kinyíltak a légzsákok. Úgy tudjuk, a Nissan utasai sértetlenül szálltak ki az autóból, míg a Mercedes sofőrjét a mentők kórházba szállították.
 
A rendőrségi helyszínelés idejére teljes szélességében le kellett zárni a nemzetközi főutat, a Sóstó melletti földesúton tudtak kerülni az autósok, a nagyobb járművek azonban várakozni kényszerültek. Azóta már a forgalom megindult, a baleset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálják.
 
Kép-szöveg: Pozsgai Ákos
 
{phocagallery view=category|categoryid=1439|limitstart=0|limitcount=0}