Ki lehet a felvételen? Videó a tázlári töktolvajról
Sziréna

Ki lehet a felvételen? Videó a tázlári töktolvajról

Egy tázlári töktolvajon élcelődnek az internetezők. A nő, feltehetően egy dísztököt lopott el az egyik kereskedés ajtajából, amit azonban rögzített a biztonsági kamera. Természetesen, ahogy az lenni szokott, kikerült az egyik legismertebb internetes közösségi oldalra.

 
Egyre többen lájkolják és osztják meg a Facebookon annak a biztonsági kamerának a felvételét, amelyen egy nő, feltehetően ellop két tököt. A felvétel még október 26-án készült az egyik forgalmas útkereszteződésben lévő bolt előtt, ahol lelassít a kocsi, félre húzódik és megáll, majd kiszáll az anyósülésről egy nő.
 
Odamegy a bolt bejáratához, és az ott lévő tököt felemeli, majd beteszi az autóba. Ezután visszament még egy tökért, amit előbb az anyósülés elé tesz a másik mellé, majd vélhetően a hely szűke miatt kiveszi, és hátraviszi a csomagtartóba. Ezután a nő visszaül a kocsiba, és elhajtanak.

Néhány perccel később a kocsi újra megjelenik az üzlet előtt, a nő megpróbál kiszállni az anyósülésről, elsőre nem sikerül, mert majdnem visszacsapódik rá az ajtó, majd mégis sikerül, és az ülés előtt lévő tököt visszaviszi a bolt lépcsőjéhez. Talán becsületből, mert nem volt rá szüksége.

Szöveg: Pozsgai Ákos
Videó: internet