Pedofíliával vádolják a halasi férfit
Sziréna

Pedofíliával vádolják a halasi férfit

A vádirat ismertetésével, majd a vádlott kihallgatásával kezdődött a Kecskeméti Törvényszéken annak a 30 éves kiskunhalasi férfinek a büntetőpere, akit szexuális erőszak bűntettével vádol a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

A vádirat szerint a vádlott Kelebián, majd Kiskunhalason élt együtt feleségével, és annak lányával, aki az ügy sértettje. 2010 tavaszától 2013 márciusáig terjedő időszakban – utólag már pontosan meg nem állapítható időpontokban –, amikor a vádlott és a sértett a kelebiai, illetve a kiskunhalasi lakásban kettesben maradtak, a vádlott a sértettnek több alkalommal mondta, hogy szerelmeskedjenek. A vonakodó sértettet a vádlott vállánál fogva rálökte a szobai ágyra, ahol a sértettnek le kellett húznia az alsóneműjét.

A vádlott ilyen alkalmakkor az ágyra szorította sértettet, majd test szerte simogatta, csókolgatta, és fajtalankodott vele. Ezt követően – a kelebiai lakásban legalább három, a kiskunhalasi lakásban pedig legalább hat alkalommal – a vádlott is lehúzta az alsónadrágját, és erőszakoskodott a gyerekkel. Az ügyészség a vádiratban fegyházbüntetés kiszabását indítványozza az előzetes letartóztatásban lévő vádlottal szemben.

Pozsgai Ákos
Képünk illusztráció