Súlyos sérült a felborult autóban
Sziréna

Súlyos sérült a felborult autóban

Két személyautó karambolozott a Majsai úton a harkakötönyi leágazásnál a kora reggeli órákban. Az ütközés következteében az egyik jármű az oldalára borult, ebbe egy ember beszorult, őt a kiérkező kiskunhalasi hivatásos tűzoltók emelték ki, majd átadták a mentőknek.

A harkakötönyi bekötőútról érkező Moped kisautó vezetője vélhetően figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás kötelező táblát, és kihajtott a főútra. A tőle balról, Kiskunmajsa felöl érkező Mazda gépkocsi már nem tudott megállni és összeütköztek. A csattanás erejét mutatja, hogy a Moped az oldalára borulva állt meg az úton keresztbe fordulva. Információk szerint a járművet egy harkakötönyi férfi vezette, aki beszorult a roncsba, a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók szabadították ki és adták át a mentőknek. Súlyos sérülésekkel hozták a halasi kórházba.

reggelibaleset 13

Helyszíni információk szerint, noha a Mazdában kinyílt a légzsák, a benne utazók nem sérültek meg. A baleset miatt a kora reggeli forgalom idején teljes út zár volt a Majsai út említett szakaszán, a személyautók földes úton tudták ki kerülni a baleset színhelyét, a nagyobb járművek, buszok és tehergépkocsik kénytelenek voltak várakozni.

Kép-szöveg: Pozsgai Ákos

{phocagallery view=category|categoryid=1448|limitstart=0|limitcount=0}