18 éves lány halt meg a balesetben (frissítve)
Sziréna

18 éves lány halt meg a balesetben (frissítve)

Tovább tart a dráma az útjainkon: délután háromnegyed négy körül fának rohant egy autó Kiskunhalas közelében, a  balesetben a jármű kigyulladt. Egy 18 éves lány halt meg az ütközésben.

 
Egyelőre kevés részletet lehet tudni a balesetről. A megyei főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset egy szám nélküli úton volt.
yotabe3
 
Árvai Edina sajtóreferens tájékoztatása szerint a sofőr, egy 19 éves halasi fiatalember megsérült, elsődleges adatok szerint könnyebben, őt mentő szállította kórházba. A 18 éves lány, aki az utasa volt, úgy tudjuk, kizuhant a járműből.
 toyotabe2
 
Értesülésünk szerint egy civil hívta fel a halasi tűzoltóság ügyeletét, már a jelzés is arról szólt, hogy ég az autó. Végül egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.
 
toyotabe1
 
19:15 Kecskeméti az áldozat
Egy 18 éves kecskeméti lány volt a baleset áldozata. A baleset körülbelül egy kilométerre történt a volt Levi's gyártól. A helyszínre tűzoltók, mentők, rendőrök érkeztek. A szemle órákon át tartott. Nem kizárt, hogy a Toyota sportkocsi jelentősen túllépte a megengedett sebességet. Ezt pontosan majd a szakértői elemzés fogja alátámasztani, vagy cáfolni.
 
Jáger Levente 
Fotók: Pozsgai Ákos