Hamarosan bíróság elé állhat Norbi támadója
Sziréna

Hamarosan bíróság elé állhat Norbi támadója

Két hétig élet-halál közt lebegett Norbi, miután ököllel, olyan erővel leütötte támadója, hogy eszméletlenül esett össze a kunfehértói diszkó betonpadlózatára. Két társaság verekedett össze, amikor a vétlen kívülálló halasi fiatalembert érte a majdnem végzetes ütés.

Vádemelést javasol a rendőrség azzal a 35 éves kiskunhalasi K. Tibor ellen, életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Még júniusban Kunfehértón, a tóparton üzemelő diszkóban keveredett szóváltásba, majd verekedett össze egymással két társaság a hajnali órákban, törtek-zúztak, a balhénak egy életveszélyes és két könnyű sérültje volt.

Súlyos, életveszélyes állapotban került a halasi kórházba a 24 éves kiskunhalasi Márta Norbert, akinek, mint utóbb kiderült, nem volt köze egyik társasághoz sem. Az egyik támadó azonban őt ütötte le egy jól irányzott ökölcsapással, ami a fején érte, a beton padozatra zuhant, a második súlyos zúzódás a fejét e-közben érte. Több mint két hétig kómában feküdt, előbb a szegedi klinikán, majd egy budapesti speciális gyógyászati központban ápolták.

A Bács-Kiskun Megyei rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya lezárta a nyomozást az ügyben és vádemelési javaslattal tovább küldte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek.

Kép-szöveg: Pozsgai Ákos