A kutyáját lelőtte, a feleségét is fegyverrel fenyegette
Sziréna

A kutyáját lelőtte, a feleségét is fegyverrel fenyegette

A TEK kommandósai és Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei fogták el azt a fegyveres férfit, aki lelőtte kutyáját, majd a feleségét is megfenyegette, engedély nélkül tartott fegyverével Kömpöcön.

 
Az eset még vasárnap történt Kömpöcön este hat óra tájban. A rendőrségi közlemény szerint K. László összeveszett a feleségével, majd egy pisztollyal lelőtte házuk udvarán a kutyájukat. A férfi ezután megfenyegette az asszonyát is, hogy ő is jár, majd ismeretlen helyre távozott.

akos-20141125-lelotte-kutyajat 02

Az 53 éves férjet a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai másnap, hétfőn hajnali fél egykor fogták el Balástyán. Az akcióról a TEK videót készített, amit a megyei rendőr-főkapitányság kedden közzé tett.


A férfit őrizetbe vették a rendőrök és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya indított nyomozást lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. László ellen – közölte a Bács-Kiskun Megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata

Pozsgai Ákos
Fotó-videó: TEK/Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság