A bűnjelben sétált be a rendőrségre
Sziréna

A bűnjelben sétált be a rendőrségre

Pechjére az első számú bűnjelben ment a kihallgatásra a kiskunhalasi férfi, akinek egy másik ügy kapcsán kellett megjelennie a halasi rendőrkapitányságon. Az egyik nyomozónak azonban ismerős volt a lábán lévő cipő nyoma, amit egy korábbi bűnügy helyszínén rögzítettek a  technikusok. A férfi beismerő vallomást tett.

 
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás ügyében indított nyomozást még november 2-án ismeretlen tettes ellen. Kiskunhalason, a Felsőöregszőlők egyik tanyájába surrant be a nyitott ajtón az elkövető. Az egyik szobából ellopott a 68 éves tulajdonos kézitáskájából 10 ezer forintot.
akos-20141128-cipo-bunozo2
Néhány nappal ezelőtt a halasi rendőrkapitányság egyik nyomozója egy kihallgatásra érkező férfi cipőjére figyelt fel. A rendőr előkereste a november 2-án történt lopás anyagát, amelyben a helyszíni képeken szereplő cipőnyomot összevetette a kihallgatott K. István lábbelijével, amely egyezést mutatott.
 
A 49 éves kiskunhalasi férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. Immár gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy látta a ház tulajdonosa a kertben gondozta teheneit és ezt használta ki. A rendőrség befejezte a nyomozást, a bűnügyi iratokat bíróság elé állítási javaslattal tovább küldte a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek, így hamarosan akár ítélet is születhet az ügyben.
Pozsgai Ákos
Fotók: police.hu