Mécsesek a tragédia helyszínén
Sziréna

Mécsesek a tragédia helyszínén

Sokakat felháborítottak az olajosok útján halálos balesetet okozó fiú családját ért támadások. Internetes közösségi oldalakon, és más hírportálon, a családod gyalázó írások jelentek meg, amelyeket egyre többen utasítanak vissza a közösségi portálokon. Az elmúlt napokban megszólalt a férfi nővére is, aki ízléstelennek nevezte, hogy egyesek nemtelen támadásokra használják fel a balesetben érintett két család tragédiáját. Az egyik közösségi portálon olvasható közleményében a balesetben elhunyt fiatal lány családjával való együttérzésre szólított fel. A tragédia színhelyét eközben egyre többen keresik fel, mécseseket gyújtanak, így emlékezzenek a baleset áldozatára.

 „Szerelmét vesztette el a kiégett kocsi vezetője „Rosszindulatú kommentektől kíméljetek! Tegnap délután 4 óra előtt hatalmas tragédia történt. A rommá égett és tört autót a kisöcsém vezette, mellette ült barátnője, Dóri, aki sajnos nem élte túl a balesetet” – ezekkel a szavakkal kezdte sorait az egyik internetes közösségi oldalon a balesetet szenvedett sportautó vezetőjének nővére.

mecse02

Mint írta, nem szeretne magyarázkodni, de „a számtalan aljas, hazug, alaptalan önjelölt helyszínelő és/vagy bíró írásait” úgy érzi, muszáj lereagálnia. A közlemény írója szerint a kocsiban ülő fiatalok nem siettek sehová, a sofőr nem ivott alkoholt, drog pláne nem játszott közre. Versenyről pedig szó sem volt, egy másik autót előzött korábban a testvére, aki a bevallása szerint körülbelül 85 kilométeres sebességgel haladt, de a baleset jóval az előzés után történt, hívta fel a figyelmet a fiú nővére, aki azt írta, hogy egy őz ugrott ki eléjük, ezért csúszott ki az autó és csapódott bele egy közeli fába. Több együttérzést kért az elhunyt fiatal lány családja felé, és arról írt, hogy a testvére „a szerelmét vesztette el, a lányt, akit a világon mindennél és mindenkinél jobban szeretett”.

Kép-szöveg: Pozsgai Ákos

mecse01