Kolbászt és szalámit loptak
Sziréna

Kolbászt és szalámit loptak

Tizenkét órán belül beazonosították és elfogták a kiskőrösi rendőrök azt a három férfit, akik egy tanyáról hentesárut, kerékpárt és különböző használati tárgyakat loptak el.

 

A sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy ismeretlen tettesek betörtek kaskantyúi ingatlanába, és a nyitott melléképületéből egy gázpalackot, egy sarokcsiszolót, fagyasztott húsárut, illetve füstölt hústermékeket eltulajdonítottak. Ezen kívül az udvarról ellopták a sértett ismerősének kerékpárját is.

 

kolbi02

 

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal megkezdték az ismeretlen elkövetők felkutatását és beazonosítását. Az egyenruhások egy kerékpár gumiabroncsának mintázatát egy földes úton körülbelül 7 kilométeren keresztül követték. A nyomok egy orgoványi tanyára vezettek, ahol a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható három férfi tartózkodott, akiket elfogtak. A tanyán tartott házkutatás során a rendőrök megtalálták, és visszaadták a sértettnek az eltulajdonított tárgyak és hústermékek többségét.

 

kolbi03

 

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya R. Norbert 26 éves, R. Tamás 19 éves és T. Krisztofer 19 éves orgoványi lakosokat lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - szabadlábon hagyásuk mellett - gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

 

Fotó: police.hu