Ki vezette az autót?
Sziréna

Ki vezette az autót?

Egyelőre csak annyit tudnak a halasi rendőrök, hogy a kedd reggeli balesetben részes autó egy magasított, fém oldalfalú, egytengelyű utánfutót vontatott. Hogy ki vezette, mi lehet a típusa, annak megállapításához a lakosság segítségét kéri a rendőrség. Mint arról korábban beszámoltunk, egy motoros és egy autó ütközött a Sereg és a Károly utca kereszteződésében, a személyautó viszont elhagyta a helyszínt.

 
A halasi kapitányság közlekedésrendészete indított eljárást segítségnyújtás elmulasztásának vétsége elkövetésének gyanúja miatt egy ismeretlen autós ellen. A baleset kedden reggel, hat óra körül történt a Sereg és a Károly utca kereszteződésében. A motoros oldalról ütközött neki az utánfutó bal oldalának.
 
A Simsont vezető halasi férfi elesett és könnyebb sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen személyautó viszont elhagyta a helyszínt, mégpedig az Új utca irányába. A rendőrség az elmúlt napokban több kamerafelvételt is elemzett, igyekezett felkutatni a gépjármű vezetőjét. Eddig ez nem vezetett eredményre. A nem sokkal ezelőtt kiadott felhívás szeretné megkönnyíteni a felderítést. Tanúk, illetve azok jelentkezését várják, akik tudnak valamit a balesetről, vagy az ismeretlen autósról.
Jáger Levente
{facebookpopup}