(►) Ki az ott a biciklin?
Sziréna

(►) Ki az ott a biciklin?

Nem mindennapi felvétel birtokába jutott szerkesztőségünk. Amint az a mellékelt videóban jól látható, egy férfinek alig 46 másodpercre volt szüksége ahhoz, hogy elvigyen egy kerékpárt, ami mint utólag kiderült, egyáltalán nem az ő tulajdona volt.

 
A Bercsényi utcai trafik dolgozói hívták fel a figyelmünket arra, hogy egy ismeretlen tegnap délben elvitt egy biciklit az üzlet elől. A tulajdonos mindössze annyi időre támasztotta le a bringát, amíg elment kenyeret vásárolni, s amikor visszatért a trafikhoz már csak a hűlt helyét találta kerákpárjának. Először azt hitte, valaki április elsejei tréfát űz vele, ám amikor percekkel később sem találta meg járművét, bement információt kérni a dohányboltba.
Ekkor nézték meg a fentebb látható kamerafelvételt az üzlet dolgozói, amin jól látszik, hogy egy baseball sapkás férfi először csak elsétál a bicikli mellett, ám alig fél perccel később már vissza is tér, hogy magával vigye azt. Az urat láthatóan az sem zavarta, hogy valaki tőle pár méterre megállt az üzlet bejáratánál.
 
A tulajdonos szeretné visszakapni kerékpárját, ezért most olvasóink segítségét kéri. Bízik abban, hogy talán felismeri valaki a videón látható személyt.
 
Szöveg: Szőri Attila
Videó: Dohánykuckó
{facebookpopup}