Vádemelést javasol a rendőrség az Olajosok úti baleset ügyében
Sziréna

Vádemelést javasol a rendőrség az Olajosok úti baleset ügyében

Lezárta a nyomozást a halasi rendőrség az Olajosok útján tavaly november 21-én történt halálos közúti baleset ügyében. Közlekedési baleset gondatlan okozásával gyanúsítja a rendőrség a 19 éves kiskunhalasi G. Viktort, aki gépkocsijával lesodródott az útról és fának ütközött. A balesetben a helyszínen életét vesztette a fiú 19 éves barátnője.

A Toyota sportkocsival Kiskunhalas felé haladtak az olajoson útján, amikor a személyautó eddig tisztázatlan ok miatt lesodródott az útról, előbb egy fának ütközött, majd kis is gyulladt. A gépkocsiban a sofőr mellett ülő fiatal lány az ütközés következtében kirepült a járműből, a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A gépkocsit vezető G. Viktor a saját lábán szállt ki a ronccsá tört kigyulladt autóból, kisebb sérülésekkel úszta meg a balesetet.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedési baleset gondatlan okozásával gyanúsította a 19 éves kiskunhalasi sofőrt, a nyomozást mostanra befejezték, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Kiskunhalasi Járási

Ügyészségnek küldték tovább – közölte Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.


Pozsgai Ákos