Részegen zúzta szét a Halas TV autóját
Sziréna

Részegen zúzta szét a Halas TV autóját

Szerencsés kimenetelű balesetet szenvedtek a Halas Tv munkatársai és egy másik autó vezetője is, amikor csütörtök este Tázlár közelében, egy szemmel láthatóan ittas férfi autójával előbb a tévések gépkocsijának, majd a mögötte érkező autónak is nekihajtott. A balesetben senki nem sérült meg, az anyagi kár azonban jelentős, mindhárom gépjármű jócskán összetört. A balesetet okozóját, egy idős férfit vérvételre előállították a kiskőrösi rendőrök.

A baleset kora este történt a Tázlárt Fischerbócsával összekötő keskeny úton, amikor a Suzuki Maruti jobba-balra cikázva érkezett Tázlár felől. A Halas TV Fiat Doblóját vezető sofőr megpróbálta kikerülni a szemből érkező Suzukit, de az oldalról neki hajtott a tévések szolgálati autójának, és a bal oldalát szó szerint végig szántotta. Az ütközés során defektet kapott a tévés autó bal hátsó kereke is, a felnijét is felgyűrte a Suzuki.

törött

A Fiat Dobló mögött érkezett egy másik autós is, aki a balesetet látva lehúzódott az út szélére, de nem sikerült elkerülnie az ütközést, neki is neki csapódott a Suzuki. Úgy tudjuk, a jánoshalmi Welcome zenekar egyik tagjának közeli hozzátartozója ült a másik vétlen autóban, szerencsére sem ő, sem a tévések, és a balesetet okozó idős férfi sem sérült meg.

A Halasmédia meg nem erősített információi szerint a vétkes sofőrtől öt éve bevonták a jogosítványát, azt nem tudni, hogy most volt-e vezetői engedélye. A tévés munkatársak és a többi szemtanú egybehangzó elmondása szerint az idős férfi szemmel láthatóan ittas volt, amikor kiszállt az autójából, és normális kommunikációra sem igazán volt képes.

Őt a kiskőrösi rendőrök vérvételre előállították. Szondáztatták a balesetben összetört másik két autó vezetőjét is, náluk a szonda negatív eredményt mutatott. A baleset pontos körülményeit a kiskőrösi rendőrkapitányság vizsgálja. Kép-szöveg:

Nézze meg fotóinkat az összetört autóról!

Szöveg-fotó: Pozsgai Ákos