Frontális ütközés, két sérült
Sziréna

Frontális ütközés, két sérült

Frontálisan ütközött két autó nem sokkal 12 óra előtt Tajó határában, a baleset során a két sofőr megsérült, egyikük súlyosan. Mint a helyszínen megtudtuk, a baleset a miatt következhetett be, hogy egy teherautóról az útra zuhant egy fa, az éppen odaérkező Opel sofőrje félrerántotta a kormányt és nekiment a szemből jövő Volkswagennek.

 
Mindkét sofőr használta a biztonsági övet, ez most is életmentőnek bizonyult. Súlyos baleset történt nem sokkal 12 óra előtt a majsai úton, Tajó határában. A Kiskunhalas felé közlekedő teherautóról az aszfaltra zuhant egy fa, e miatt a szemből jövő Opel Corsa sofőrje balra rántotta a kormányt és frontálisan ütközött egy Volkswagennek.
A karambol során mindkét sofőr megsérült, az elsődleges adatok szerint egyikük súlyosabban. A karosszériák csúnyán összegyűrődtek, a műszaki mentésben a halasi hivatásos és a majsai önkéntes tűzoltók segítettek. A helyszínelés idején félpályán haladt a forgalom. A két sofőrt a halasi kórházba szállította a mentő. További képek a balesetről facebook oldalunkon.
Jáger Levente