Holtan találtak rá az otthonában
Sziréna

Holtan találtak rá az otthonában

Holtan találtak egy idős asszonyt Kiskunhalason, a Béke utcai lakásában. A szomszédok értesítették a rendőrséget és a tűzoltókat, hogy a nénit már napok óta nem látták kijönni a lakásából.


Tűzoltó, mentő és egy rendőrautó érkezett fél tizenkettő tájban a Béke utcai társasházhoz, ahol egy idős néni lakásába igyekeztek bejutni a mentőegységek. Az asszony napok óta nem adott semmilyen életjelet magáról, a lakásból sem látták kijönni a szomszédok, ezért értesítették a rendőrséget. A rendőrök azonban a tűzoltók segítségét kérték, hogy bejussanak a lakásba.

mentő02

Információink szerint egy szűk kis ablakon keresztül tudtak bejutni, a lakás padlóján holtan találtak rá a tulajdonosra. A kiérkező mentők is csak a halál tényét tudták megállapítani. Hürkecz Zoltán, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense arról tájékoztatott, hogy nem találtak idegenkezűségre utaló nyomokat, az idős asszony természetes halállal halt meg.

mentő03

A Béke utcai haláleset is azonban ráirányítja a figyelmet az egyedül élő idős emberekre, akik a nagy melegben a szív-és érrendszeri problémák miatt már nehezebben viselik a nagy meleget. Fontos, hogy a rokonok, ismerősök, a szomszédok gyakran figyeljenek oda rájuk, ha esetleg baj van, még időben tudjanak segíteni.

További fotók IDE kattintva érhetők el.

Kép-szöveg: Pozsgai Ákos