Tűz és ütközések (frissítve)
Sziréna

Tűz és ütközések (frissítve)

Két autó ütközött Kiskunhalas és Kunfehértó között (képünkön), körbálák gyulladtak ki Tajón, Majsán pedig autó rohant villanyoszlopnak. A halasi tűzoltóknak mozgalmas vasárnap délutánjuk van.

 
A járművek áramtalanításában segédkeztek a halasi tűzoltók délután Kiskunhalas és Kunfehértó között, a balesetben két autó ütközött. A rendőrség tájékoztatása szerint a karambolnak egy sérültje volt.  A helyszínen megtudtuk, hogy a zöld autó Halas felől haladt Kunfehértó irányába, amikor a sofőr elmondása szerint kitette balra az irányjelzőt és le akart kanyarodni Füzespuszta felé. A mögötte, szintén Halas felől érkező szürke gépkocsi közben elkezdte előzni balról, amikor le akart kanyarodni, összeütköztek. A zöld autóban négyen ültek, köztük egy kisgyerek is. Ebben a járműben senki nem sérült. Az előző autót vezető idős férfi sérült meg a kinyíló légzsáktól, de nem vitte el mentő a helyszínről, csak ellátták. A szürke autónak egy utasa volt. Pozsgai Ákos helyszíni fotóit itt nézheti meg.
Nem sokkal később Tajóról érkezett riasztás, ahol körbálák gyulladtak ki. A helyszínre a halasi egységek mellett a kiskunmajsai önkéntesek is vonultak. Még be sem fejezték az oltást, amikor Kiskunmajsáról, a Félegyházi útról, a strand közeléből érkezett segítségkérés, mert egy autó villanyoszlopnak ütközött. Az oszlop kidőlt, a tűzoltók a Démász segítségét kérték. A sofőr megsérült.
Jáger Levente, Pozsgai Ákos
Fotók: Pozsgai Ákos