Motorral ütközött, majd elhagyta a helyszínt
Sziréna

Motorral ütközött, majd elhagyta a helyszínt

Egyelőre nem lehet tudni, hogy miért hagyta el a helyszínt annak a BMW-nek a sofőrje, amely egy motorral ütközött kedden délután, az Új utcában. A baleset éppen a motoros otthona előtt történt. A sofőr visszaült az autójába és elment a nélkül, hogy a rendőrökkel beszélt volna. Úgy tudjuk hazament egy közeli utcába, ám mire a járőr odaért, már nem találta otthont a férfit. A szerencsétlenül járt motorost saját kollégái szállították kórházba, ugyanis mentősofőrként dolgozik.

 
 
 
Baleset történt nem sokkal fél négy előtt az Új utcában. A BMW sofőrje a Sereg utca felől jött, a motoros pedig az egyik kapubejáróból hajtott ki. A még tisztázatlan körülmények között történt ütközés következtében a kétkerekű vezetője elesett, járműve alaposan összetört. Úgy tudjuk, hogy mikor kiderült, mentő jön a sérültért, és értesítették a rendőrséget is, a BMW vezetője beült az autójába és elhagyta a helyszínt.
A motoros a térdét fájlalta, a kollégái szállították kórházba, ugyanis mentősofőrként dolgozik hosszú évek óta. A járőr kiment az autós lakásához, egy közeli utcába, ám a sofőr már nem volt otthon. A BMW-t viszont információink szerint megtalálták. A helyszínelés idején az Új utcát lezárták. Azt nem lehet tudni, hogy miért ment el a baleset után a vezető. További képeket itt talál.
Jáger Levente