Balesetet okozott, de nem állt meg
Sziréna

Balesetet okozott, de nem állt meg

Egy 24 éves nőnek emlékezetes lesz a szeptember 29-i éjszaka. Tizenegy óra körül Kiskunhalas és Kiskunmajsa között haladt autójával, amikor a mögötte lévő többször, indokolatlan fékezésre késztette. A hölgy előzni próbált, az autós viszont mindig úgy választotta meg a sebességét, hogy a manővert ne tudja befejezni. Végül ütköztek és a vétkes elhagyta a helyszínt.

 
 
Egy Volkswagen Golfot kerestek a halasi rendőrök a napokban. Az autó sofőrje ugyanis életveszélyes helyzetek egész sorát okozta Kiskunhalas és Kiskunmajsa között szeptember 29-én, éjjel 11 óra körül. Az akkor még ismeretlen sofőr szándékosan úgy változtatta a sebességét, hogy az előtte haladó, előzésben lévő gépjárművet megakadályozza a manőver befejezésében. Egy szemből érkező tehergépkocsi miatt a sértett vissza akart térni a menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávba, amelynek során összeütközött az ismeretlen személygépkocsival.
A rendőrök a Golfot Kiskunmajsán, egy parkolóban megtalálták, tulajdonosa pedig aznap délután jelentkezett a rendőrségen. A 23 éves K. R-nek cserbenhagyás és közúti veszélyeztetés miatt kell felelnie- közölte a megyei főkapitányság.