Ittas volt a biciklis (frissítve)
Sziréna

Ittas volt a biciklis (frissítve)

Egy, elektromos kerékpárral közlekedő férfi sérült meg abban a balesetben, amely háromnegyed öt előtt történt a Bajza utca és a Henger utca kereszteződésnél. A kétkerekű egy személyautóval ütközött. A sofőr fékezett, de nem tudta elkerülni a bajt.

 
 
 
 
18:25 Előállították
Már a helyszínen szemtanuktól azt lehetett hallani, hogy a kerékpáros ittas volt. Ezt a szonda meg is erősítette. Hürkecz Zoltán, a megyei főkapitányság sajtóreferense azt mondta, hogy a férfit vér- és vizeletminta vétel céljából előállították. Ráadásul az elsődleges adatok azt mutatják, hogy a balesetet is ő okozta figyelmetlensége miatt.
 
Ez történt
Baleset történt a Bajza utcán, a Henger utcai kereszteződésnél. Mint a helyszínen megtudtuk: elektromos kerékpárral közlekedő férfi hajtott ki a védett útra és egy autóval ütközött össze. A mentők rohamkocsiját riasztották, rövid ellátást követően a halasi kórház baleseti ambulanciájára szállították a biciklist, sérülései fokáról egyelőre nincs hír. Vérvétel is vár majd rá, hogy tisztázza, fogyasztott-e alkoholt a baleset előtt. A helyszínelés, amely a pontos körülményeket igyekszik feltárni, várhatóan hosszabb időt vesz igénybe, aki arra közlekedik, számítson arra, hogy  kérdéses szakaszt lezárták a forgalom elől.
 
Jáger Levente