Könnyebben sérült a terepjáróval ütköző motoros
Sziréna

Könnyebben sérült a terepjáróval ütköző motoros

A lábát fájlalta és kórházba szállították azt a középkorú motoros férfit, aki hétfő délután három körül ütközött a Mátyás téren egy terepjáróval. A robogós védett útvonalon haladt, amikor az eddigi információk szerint kihajtott elé a személygépkocsi.

 

A motoros a Thúry József utcán haladt, amikor a Gimnázium utcai kereszteződéshez érve hirtelen fékezésre kényszerült, mert kihajtott elé a KIA típusú terepjáró. A gépkocsi vezetője vélhetően az erős napsütés miatt nem vehette észre a tőle jobbról érkező robogós és behajtott a kereszteződésbe, ekkor történt az ütközést. A motoros érintőlegesen ütközött a személyautóval miután elvágódott az aszfalton.
A robogón ülő középkorú férfi az egyik lábát fájlalta, de szemmel láthatóan pszichésen jobban megviselte a baleset. A kiérkező mentők a férfit megfigyelésre kórházba szállították, további állapotáról nincs újabb információ.

A Mátyás téren a helyszínelés ideje alatt a Gimnázium utcán a Kossuth utca felé bedugult a forgalom, a lakótelep és a Gimnázium utca másik irányába, ha lassan is, de folyamatosan haladhattak a járművek. A balesetet, pontos körülményeit a rendőrség vizsgálja. A helyszínen készült fotóinkat itt nézheti meg. Két napon belül ez a második olyan ütközés, amelyben kismotor volt érintett.
Kép-szöveg: Pozsgai Ákos