Gyalogosbaleset a városházánál

Újabb baleset történt Kiskunhalason, ezúttal a Szász Károly és a Köztársaság utca kereszteződésében. Egy gyalogost ütött el a zebrán a jobbra kanyarodó Volkswagen Transporter. A sérült nőt mentő szállította a halasi kórház baleseti ambulanciájára.

 
 
- Ez a kereszteződés kriminális. Veszélyes a kerékpárosoknak, a gyalogosoknak és az autósokat sem irigylem. Ha szembe süt a nap, semmit nem látnak a volán mögül és megtörténik a baj - mondta egy járókelő nem sokkal a balesetet követően. Negyed három körül akart átkelni a Szász Károly utcai zebrán egy nő, amikor a Szilády Áron utca irányából, jobbra kanyarodó Volkswagen Transporter elütötte.
Rövid időn belül két mentő is a helyszínre érkezett és megkezdték a sérült ellátását. Negyed órával később szállították el a kórház baleseti ambulanciájára, sérülései fokáról egyelőre nem lehet tudni. A helyszínelés idején félpályás útzár volt, a nagy forgalmú csomópont környékén dugó alakult ki, amelyet rendőri irányítás igyekezett enyhíteni. (Az elmúlt napok baleseti krónikáját, itt itt, és itt találhatják.)
Jáger Levente