Kamion és autó ütközött a ködben
Sziréna

Kamion és autó ütközött a ködben

Négy sérültje van annak a balesetnek, amely csütörtökön, nem sokkal háromnegyed nyolc előtt történt a kisszállási körforgalom közelében. Egy Fiat ütközött neki egy bolgár kamion hátuljának, a személyautóban négyen utaztak, valamennyien megsérültek. A karambol a sűrű ködben történt.

 
 
 
 
Úgy tűnik, hogy még nem vagyunk felkészülve a megváltozott közlekedési viszonyokra. Sokan még mindig világítás nélkül mennek a reggeli ködben, ez kerékpárosokra és autókra egyaránt vonatkozik. Talán ezek a megváltozott körülmények is közrejátszottak abban a balesetben, amely reggel történt a kissszállási körforgalom közelében. Egy bolgár kamion hátuljának ütközött neki egy Fiat. A személyautó alaposan összetört, úgy tudjuk, hogy minden utasa megsérült.
Helyszíni információk szerint a teherjármú egy benzinkútról kanyarodott ki, ezután következett be a karambol. A helyszínelés és a műszaki mentés idején teljes, majd később félpályás útzár volt a kérdéses szakaszon. A határ felé tartó kamionok több kilométeres sort alkottak. A baleset pontos körülményeit a halasi kapitányság közlekedésrendészete igyekszik tisztázni. A helyszínen készült fényképeinket itt tekintheti meg.
Jáger Levente