Árokba borult egy autó (frissítve)
Sziréna

Árokba borult egy autó (frissítve)

Ki kellett vágni egy fát a halasi tűzoltóknak ahhoz, hogy megkezdhessék egy árokba borult autó műszaki mentését Kiskunhalas és Kunfehértó között. Az elsődleges adatok szerint a járműnek két utasa volt, anya és fia, ők saját erejükből ki tudtak mászni a kocsiból.

 
 
11:40 Irányíthatatlanná vált
A helyszínen megtudtuk, hogy a Renault, amelyben anya és fia utazott, Kunfehértó felől tartott Kiskunhalas irányába, amikor a baleset történt. A nő azt mondta, hogy az egyenes szakaszon az autó hirtelen irányíthatatlanná vált, áttértek a bal oldalra és árokba borultak. A jármű kétszer is megpördült a tetején. Anyának és fiának, a nagy ijedtségen kívül szerencsére nem lett semmi baja. A tűzoltóknak egy fát ki kellett vágniuk ahhoz, hogy a Renaultot talpraállítsák.
 
10:50 Előzmény
Az ötös kilométerszelvénynél történt balesethez a rendőrség mellett a halasi tűzoltók is vonultak. Rájuk azért volt szükség, mert néhány fa akadályozta a műszaki mentést. Ezeket a kiérkező egység kivágta. Egyelőre nem lehet tudni, hogy miért tért le az autó az útról. Árvai Edina, a megyei főkapitányság sajtóreferense arról tájékoztatta a Halasmédiát, hogy a balesetnek nincs sérültje, a helyszínelés már  kezdődött. Aki Kiskunhalas és Kunfehértó között autózik, az figyelmesen vezessen!
Jáger Levente, Pozsgai Ákos
Fotók: Pozsgai Ákos