Baleset, beszorult sérülttel (fotókkal frissítve)
Sziréna

Baleset, beszorult sérülttel (fotókkal frissítve)

Baleset történt Jánoshalma és Mélykút között, az elsődleges adatok szerint két személyautó ütközött eddig ismeretlen körülmények között. A karambolhoz a mentők és a rendőrök mellett a tűzoltók is vonultak- tudtuk meg.

 
 
 
 
20:15 Három autó volt
Pozsgai Ákos kollégánk helyszíni jelentése szerint három autó volt érintve a balesetben. Az egyik felborult, a Suzuki eleje pedig alaposan összetört. Ez utóbbi csapódott neki egy furgonnak. Nézze meg fotóhgalériánkat! 
18:40 Három sérült
Pontosította a korábbi híreket a rendőrség a kora este történt balesettel kapcsolatban. Benedek Dávid elmondta, hogy három sérültje van a karambolnak. Úgy tudjuk, hogy a mentők elsődleges vizsgálata szerint egy súlyos és két könnyű sérültről beszélhetünk, őket kórházba vitték. Valamennyien mélykútiak. Mire a halasi tűzoltók a helyszínre érkeztek, a jánoshalmi kollégáik már kiszabadították a beszorult utast. A műszaki mentés és helyszínelés teljes útzár mellett zajlik.
17:55 Előzmények 
Nem sokkal fél hat után kapták a bejelentést a rendőrök, hogy Jánoshalma és Mélykút között, az 5312-es út 41-es kilométerszelvényénél baleset történt. Annyit lehet tudni, hogy két személyautó ütközött egymással. Benedek Dávid, a megyei főkapitányság sajtóreferense egyelőre annyit közölt, hogy az elsődleges adatok szerint egy beszorult sérült van. Az ő kiszabadítására Jánoshalmáról és Kiskunhalasról vonultak tűzoltók. A baleset helyszínen teljes útzár van.
Jáger Levente
Fotók: Pozsgai Ákos