Kerékpáros baleset a Felsővárosban (frissítve)
Sziréna

Kerékpáros baleset a Felsővárosban (frissítve)

Egy kerékpáros sérült meg súlyosan abban a balesetben, amely háromnegyed egy körül történt a Szabadság téri kereszteződésben. Egy Suzuki ütötte el, eddig ismeretlen körülmények között. A sofőr azt mondta stábunknak, hogy minden nagyon gyorsan történt, és nem tudta elkerülni a balesetet.

 
 
15:28 Rosszul lett
Árvai Edina, a megyei főkapitányság sajtóreferense megerősítette azt az értesülésünket, hogy a kerékpáros súlyos sérülést szenvedett. Ugyanakkor hozzátette, a baleset azért következett be, mert a biciklis rosszul lett.
 
13:45 Ez történt
Egy éppen arra közlekedő autóvezető-oktató értesítette a mentőt és a rendőrséget arról a balesetről, amely a Szabadság téren történt. Egy Suzuki és egy kerékpár ütközött, eddig tisztázatlan körülmények között. A biciklis, egy férfi elsődleges adatok szerint súlyos sérülést szenvedett, úgy tudjuk, eltört a csuklója. A Suzukit vezető hölgy azt mondta, hogy váratlanul történt minden.
- Azonnal fékeztem, de nem tudtam elkerülni a balesetet. Nagyon rendes volt az a fiatalember, azt hiszem oktató, aki segített és kihívta a rendőrséget- mesélte nekünk a sofőr. A helyszínelés idején félpályás útzár volt, a forgalmat rendőrök irányították.
Jáger Levente