Halálos baleset Pirtónál (frissítve)
Sziréna

Halálos baleset Pirtónál (frissítve)

Egy 32 éves akasztói fiatalember meghalt, többen pedig megsérültek abban a balesetben, amely éjjel negyed kettő körül történt Pirtó közelében. A rendőrség tájékoztatása szerint egy autó ismeretlen ok miatt letért az 53-as főútról és fának ütközött.

 
 
 
 
08:10 Vadkerti sofőr
Több részlet is tisztázódott az éjszakai baleset kapcsán. Benedek Dávid, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense érdeklődésünkre elmondta, hogy a Volvo Soltvadkert felől haladt Kiskunhalas felé, a járművet egy 31 éves soltvadkerti férfi vezette, ő súlyosan megsérült. Az utasai közül egy 21 éves szlovák nő életveszélyes állapotban került kórházba, a baleset áldozata, egy 32 éves akasztói férfi a sofőr mögött ült, az ütközés során egy 33 éves vadkerti férfi is megsérült.  A körülményeket a halasi kapitányság közlekedésrendészete vizsgálja. Az elsődleges adatok szerint az áldozat nem használta a biztonsági övet.
Előzmények
Több órára lezárták az 53-as főutat az éjszaka, mert Pirtó közelében halálos közlekedési baleset történt. Mint a megyei főkapitányság tájékoztatójából kiderült, negyed kettő körül egy autó letárt az útról és fának ütközött. A járműben négyen utaztak, a négy utas közül az egyik olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt, holttestét a halasi tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a roncsból. Hárman súlyosan sérültek, őket mentő szállította kórházba. A helyszínelés idejére, több órára lezárták a főutat. 
Jáger Levente
Fotó: police.hu