Három autó ütközött a forró aszfalton
Sziréna

Három autó ütközött a forró aszfalton

Torlódik a forgalom az 53-as főút Soltvadkert-Kiskunhalas közötti szakaszán az útépítési munkálatok miatt. A forgalmat jelzőőrök irányítják, ennek ellenére ma kora délután három autó ütközött a frissen aszfaltozott úton. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár azonban jelentős.

 
 
Még ki sem hűlt az új aszfalt, már megtörtént az első baleset Kiskunhalas és Pirtó között, a felújítás alatt lévő 53-as főúton. Három személygépkocsi – egy Opel, egy Seat és egy Suzuki – ütközött egymással, a kiskunhalasi tűzoltókat riasztották délután 1 óra után néhány perccel, ők áramtalanították a járműveket. A balesetben senki sem sérült meg, az anyagi kár azonban jelentős.
 A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a fél útpályát lezárták a forgalom elöl. Félpályás útlezárásra azonban az épülő főút más szakaszain is lehet számítani. Vasárnap ugyan levonulnak a munkagépek az útról, hétfőtől azonban folytatják a felújítási munkálatokat, ezért a fokozott figyelemmel közlekedjenek az autósok az 53-as főútnak ezen a szakaszán.
Kép-szöveg: Pozsgai Ákos (GALÉRIA)