Halálos baleset Mélykútnál
Sziréna

Halálos baleset Mélykútnál

Egy 43 éves férfi halt meg abban a balesetben, amely az 55-ös főúton történt délelőtt. A rendőrség, a mentők és a tűzoltók is nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, a mezőgazdasági vontatóba hátulról rohant bele egy hűtőkocsi.

 
 
 
 
14:35 Megindult a forgalom 
Több mint négy órán át tartott a helyszíni szemle és a műszaki mentés az 55-ös főúton történt balesetnél. A rendőrség nem sokkal ezelőtt végzett, megindulhatott a forgalom. Közben egymás után jelennek meg a közösségi oldalon a részvétnyilvánítások az elhunyt sofőr ismerőseitől, barátaitól.
 
13:00 Mélykúti áldozat 
Még mindig félpályás útzár volt a délelőtti halálos baleset helyszínén. Közben megtudtuk, hogy a karambol áldozata egy 43 éves mélykúti férfi volt, ő vezette a traktort. A mezőgazdasági vontatóba hátulról rohant bele egy hűtőkocsi, amelyet egy 23 éves szegvári férfi vezetett. Őt kórházba kellett szállítani. Úgy tudjuk, hogy az ütközés alig 150 méterre történt attól a telephelytől, ahová a traktoros tartott. A rendőrség a helyszíni szemle során igyekszik minden körülményt tisztázni. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy miért rohant bele hátulról a teherautó a traktorba.
 
11:10 Szörnyű látvány
Még több órán át zárva lehet az 55-ös főút Mélykútnál, ahol halálos baleset történt. Egy olvasónk, aki a karambol után néhány perccel érkezett a helyszínre azt mondta, szörnyű látvány volt az oldalára dőlt, összetört MTZ traktor. A hűtőkocsi is lesodródott az útról, de nem borult fel. Úgy tudjuk, hogy elsődleges adatok szerint a vezetője könnyebben sérült. A helyszínelés még tart, utána kezdődhet a műszaki mentés. A közútkezelő is a helyszínen van, ugyanis a traktor üzemanyaga az aszfaltra folyt. Úgy tudjuk, hogy a teherautó hátulról hajtott bele a mezőgazdasági vontatóba.
 
10:40 Ez történt 
Halálos baleset történt Mélykút határában nem sokkal háromnegyed tíz előtt. Az 55-ös főúton egy traktor és egy hűtőkocsi karambolozott, eddig tisztázatlan körülmények között. A riasztott orvosi ügyelet munkatársai emelték ki a mezőgazdasági vontató sofőrjét az összeroncsolódott fülkéből, de már az életét nem tudták megmenteni. A jánoshalmi tűzoltókat is értesítették a műszaki mentés miatt.
Pozsgai Ákos kollégánk néhány perccel ezelőtt telefonon tájékoztatott a helyszínről, hogy a mentőhelikopter akkor szállt fel. A traktor teljesen összetört, egyelőre nem lehet tudni, mi okozta a balesetet. Teljes útzár van- tudtuk meg. 
Jáger Levente
Fotók: Pozsgai Ákos (GALÉRIA)