Olvasónk küldte: karambol a főúton
Sziréna

Olvasónk küldte: karambol a főúton

Elsődleges adatok szerint nem sérült meg az a motoros, aki járművével egy autóval  ütközött az 53-as főút és a Batthyány utca kereszteződésében. Egyik olvasónk fotót is készített a helyszínről néhány perccel ezelőtt.

 
 
 
 
 
16:45 Anyagi káros baleset
Úgy tudjuk, hogy egy rendőrautó éppen akkor járt arra, amikor a baleset történt. Az abban ülő egyenruhások kezdték meg az intézkedést. Árvai Edina, a megyei főkapitányság sajtóreferense megerősítette korábbi értesülésünket, miszerint a motoros nem sérült meg. Anyagi kár keletkezett a karambol során- tette hozzá.
 
Előzmények
Baleset történt nem sokkal három óra előtt Kiskunhalason, az 53-as főút és a Batthyány utca és az 53-as főút kereszteződésében- jelezte a Halasmédia egyik olvasója, aki fotót is küldött a helyszínről. Azt mesélte, hogy egy motor és egy autó ütközött a nagy forgalmú csomópontban. A jelek szerint a kétkerekű jármű vezetője nem sérült meg a karambolban. A rendőrök perceken belül kiérkeztek a helyszínre, majd megkezdődött a körülmények tisztázása. Igyekszünk további részleteket megtudni, aki arra közlekedik, legyen óvatos!
Halasmédia Online