Kétéves gyermek sérült a balesetben
Sziréna

Kétéves gyermek sérült a balesetben

Egy 2 éves szerb kisgyermeket és édesanyját szállították kórházba a mentők annak a balesetnek a helyszínéről, amely fél öt körül történt Tompán. A Hunyadi utca és a Halasi út kereszteződésében kanyarodó Suzukival ütközött össze a szerb rendszámú Peugeot. Kiskunhalas közelében két autó koccant háromnegyed hat körül.

 
 
 
18:30 Koccantak
Még tartott a tompai baleset helyszínelése, amikor újabb karambolról kaptunk jelzést. Kiskunhalas közelében, az 53-as főúton két autó koccant.  Riasztották a halasi tűzoltókat is, de nem volt szükség a beavatkozásukra. Az anyagi kár sem jelentős. Mivel a közelben eleve lámpás forgalomirányítás van a főút felújítása miatt, ezért fokozott óvatossággal közlekedjenek. A baleset három kilométerre van a város határától, Pirtó irányában.
 
17:40 Anya és gyermeke sérült
Balesethez riasztották a mentőket és a rendőröket fél öt körül Tompára, a Halasi út és a Hunyadi utca kereszteződésébe. Az elsődleges adatok szerint a magyar rendszámú Suzuki be akart fordulni a Hunyadi utcába, amikor összeütközött a szerb Peugeot-tal, ebben egy nő és három gyermeke ült. A magyar autóban ketten voltak, de nem sérültek meg. A külföldi jármű utasai közül az édesanyát és kétéves gyermekét szállították a halasi kórházba a mentők. Egyikük állapota sem súlyos. A forgalom a helyszínelés idején félpályán, rendőri irányítás mellett haladt- tudtuk meg Benedek Dávidtól, a megyei főkapitányság sajtóreferensétől.
Jáger Levente
A fotó illusztráció.