Idős házaspár balesete Mélykútnál
Sziréna

Idős házaspár balesete Mélykútnál

A bal keze tört el annak az idős asszonynak, aki a férjével szenvedett balesetet vasárnap késő délután a Mélykút és Jánoshalma között vezető úton. A sérült asszonyt a mentők a bajai kórházba szállították, a férje kisebb hámsérülést szenvedett a jobb kézfején, valamint a mellkasát ütötte be.

 
 
 
 
Mélykút felé haladtak autójukkal az idősek, amikor egy kettős kanyar második balra ívelő kanyarjában a bácsi elvesztette uralmát a jármű felett. Az autó előbb a jobb oldali padkára sodródott, majd a sofőr hirtelen balra rántotta a kormányt és ekkor áttértek a szemközti sávba, ahol lehajtottak az útról és egy fának csapódtak.
A helyszínre érkező bácsalmási és a mélykúti tűzoltók segítettek kiszabadítani az összeroncsolódott gépkocsiból a sérült idős nőt, vele a bácsalmási mentők a bajai kórházba indultak. Az asszonynak a jobb keze korábban eltört, két hét múlva vették volna le róla a gipszet, most viszont eltört a bal karja is.
 
A gépkocsit vezető férjétől megtudtuk, hogy fél évszázada vezet, és még egyetlen balesete volt, most nem tudja mi történt. A jobb kézfején kisebb hámsérülés keletkezett és a mellkasát ütötte meg nagyon az ütközéskor. Őt a helyszínen ellátták a mentők, nem kellett kórházba szállítani. A halasi rendőrkapitányság vizsgálja a baleset pontos körülményeit.
 
Kép-szöveg: Pozsgai Ákos