Elismerés a határt őrző rendőreinknek
Sziréna

Elismerés a határt őrző rendőreinknek

A migrációval összefüggő feladatok és a határőrizetben tanúsított kimagasló szakmai munkájuk elismeréseként a rendőrkapitányságok és határrendészeti kirendeltségek állományából többen megyei és országos főkapitányi elismerésben részesültek állami ünnepünk alkalmából.


Dávid Károly rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából a kiemelkedő, színvonalas munkát végző rendőröket és közalkalmazottakat részesített elismerésben és jutalomban. A jutalmakat a csütörtökön a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon megtartott ünnepi állománygyűlésen Szabó Vendel rendőr ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes adta át a kitüntetettek részére.

A megyei rendőr-főkapitányság vonatkozásában hatan, a helyi rendőrkapitányságok és a határrendészeti kirendeltségek állományából szintén hatan vehettek át elismerést. Jubileumi jutalomban négyen részesültek. A díjazottak közül négyen konkrét ügyben nyújtott kiemelkedő munkavégzésük elismeréseként tárgyjutalmat vehettek át Szabó Vendel rendőr ezredestől.

egyenruha02

A migrációval összefüggő feladatok teljesítése során nyújtott kiemelkedő tevékenységük miatt a budapesti központi ünnepségeken a megyei rendőr-főkapitányság négy munkatársa részesült elismerésben – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.


Szöveg: Pozsgai Ákos
Fotó: Rendőrség