Helikopteres rendőrségi akció volt
Sziréna

Helikopteres rendőrségi akció volt

Miért körözött hosszú perceken át Kiskunhalas felett egy helikopter szombaton éjszaka? Több olvasónk is feltette ezt a kérdést szerkesztőségünknek. Magunk is tapasztaltuk, hogy egy légijármű pásztázta a tájat. A rendőrség megkeresésünkre igen szűkszavúan válaszolt.

 
 
 
 
 
 
14:00 Rendőrségi akció
Megérkezett az érdeklődésünkre a válasz a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Szűkszavú közleményük szerint rendőrségi akció zajlott és ebben vett részt a helikopter. További részletek még nem ismertek. Amint újabb információkhoz jutunk, azt nyilvánosságra hozzuk.
 
Előzmények
A Felsővárosból, a belvárosból, a Majsai út környékéről, a Kuruc vitézek teréről  is jelezték olvasóink, hogy éjjel 11 óra körül helikopter repkedett Kiskunhalas felett. Azt lehetett látni, hogy a légijármű több kört írt le, nemcsak a hangot lehetett hallani, hanem a piros és fehér fényt is lehetett látni. Egyelőre csak tippjeink vannak, mi volt az oka a szokatlan időben végrehajtott repülésnek, amely közel egy órán át tartott. A kérdéseinket elküldtük a rendőrség illetékeseinek, hátha ők válaszolni tudnak arra, mi volt ez. Olvasóink azt jelezték a Szegedi út környékéről, hogy kutyákkal, több tucat rendőr keresett valakit, vagy valakiket. Azt vélelmezték, hogy szökés lehetett a táborból. Egy másik olvasónk azt közölte, reggel is tapasztalta az élénk rendőrségi mozgást. 
Jáger Levente
A fotó illusztráció.