Felborult egy kamion, teljes útzár
Sziréna

Felborult egy kamion, teljes útzár

A tompai körforgalom északi kijáratánál felborult egy kamion, a balesetben senki sem sérült meg, ám a rakomány, több mint tíz tonnányi napraforgómag az aszfaltra borult. Teljes útzár van érvényben az 53-as főút határ felé vezető szakaszán. A műszaki mentés még órákon át tart.

 
 
A halasi tűzoltókat, mentőket, rendőröket riasztották szerdán délután fél négy körül az 53-as főút, 86-os kilométeréhez. A tompai körforgalom északi kijáratánál oldalára borult az újvidéki rendszámú DAF kamion és pótkocsija, amelyben több mint tíz tonna napraforgómag volt. A rakomány teljesen beterítette az aszfaltot, a jármű üzemanyagtartálya is megsérült, a szivárgást a kiérkező tűzoltók szüntették meg.
A hatalmas szerelvény teljesen eltorlaszolja a határ felé vezető szakaszt, ezért azt a rendőrség lezárta. A határállomás felől Kelebia illetve Bácsalmás irányába viszont el lehet menni. Azt nem lehet tudni, hogy miért borult fel a jármű. A kamionmentő a hírek szerint már úton van a baleset helyszínére, ahol várhatóan még több órán át útzárra lehet számítani.
Jáger Levente (GALÉRIA)