(►) Felismeri a férfit? Dekorációt és szarvast lopott az éjjel
Sziréna

(►) Felismeri a férfit? Dekorációt és szarvast lopott az éjjel

Hétfőről keddre virradóra szembesült Kiskunhalason egy Tulipán utcai ingatlan tulajdonosa, hogy az éjszaka folyamán eltulajdonították a háza előtt és az épület homlokzatán elhelyezett karácsonyi dekorációkat. A lopást a térfigyelő kamerák rögzítették, így jól látható, amint a világító girlandot és egyéb ünnepi szimbólumokat szemrevételezi és elviszi a helyszínről az ismeretlen, feltehetően férfi.

 

A ház tulajdonosa a karácsonyi időszak meghitt hangulatát kívánta a látványos díszítéssel biztosítani a család, különösen a gyermekei számára. A hangulatos ünnepi sarok Mikulás óta találkozásra kínált alkalmat a környékbeli gyermekeknek is. Az utca lakói is megdöbbenéssel fogadták a hírt. A bűneset bizonyos részeinek a kamera felvételek mellett szemtanúja is volt, aki elmondta, hogy egy kerékpáron közlekedő magas, feltehetően férfi személyt látott a csomagtartóról lógó zsinórokkal, hóna alatt szarvas bábuval haladni. A tettes három alkalommal is feltűnt a háznál. Valamivel éjfél után, aztán hajnali kettő-három, majd negyed öt körül.

A károsult a rendőrséghez és a Halasmédiához is segítségért fordult az elkövető megtalálása érdekében. Szerkesztőségünk a rendelkezésre bocsájtott videofelvétel bizonyos részeit közzéteszi. Aki érdemi információt tud adni a hétfőről keddre forduló éjszaka eseményeiről, a feltehetően fiatal, magas, kerékpáros, kapucnit viselő személyről, az jelentkezzen a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságon. Az ellopott ünnepi szimbólumok és dekorációk tulajdonosa a nyomravezetőnek jutalmat ajánlott fel.

Halasmédia információ