Árokba borult egy Suzuki az elkerülőn

Kisebb karcolásokkal úszta meg a sofőr azt a balesetet, amely hétfő kora délután történt a Dong-ér-völgyi elkerülőút Tinódi út és Szász Károly utcai szakaszán. A Suzuki terepjáró egy balra ívelő kanyarban csúszott meg, a szalagkorlát után nem sokkal a több méter mély árokba borult. A mentés idejére teljes útzár volt.

 
 
Több olvasónk már a hétvégén jelezte, hogy tükörjég van a Dong-ér-völgyi elkerülő úton. Autók csúsztak meg, ám baleset nem történt, egészen hétfő kora délutánig. Egy Suzuki terepjáró haladt a Szász Károly utca irányából a Tinódi út felé, amikor a balra ívelő kanyarban megcsúszott.
- Éreztem a bajt, nem tudtam mit csinálni. Sodródtam, a szalagkorlát után borultam bele a több méter mély árokba. A kezem vérzik kicsit, de ki tudtam mászni az autóból - mesélte a sofőr, aki segítséget kért a helyszínre. Rendőri intézkedés nem történt, ám a műszaki mentés biztonsága érdekében szükség volt az egyenruhásokra.
Amíg a két autómentő kihúzta a vízelevezőtőből a Suzukit, a rendőrség lezárta a forgalom elől a kérdéses útszakaszt. A terepjáró vezető felőli oldala tört össze. A halasi és város környéki utak helyenként jegesek, jégbordásak, ezért mindenki óvatosan vezessen!
Jáger Levente