Mégis voltak lövések? Nyomoz a rendőrség
Sziréna

Mégis voltak lövések? Nyomoz a rendőrség

Újabb fordulat a szombat hajnali, sokakat megriasztó hanghatások ügyében. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra időközben bejelentés érkezett, mely akár összefüggésben is állhat a lövésnek vélt hangokkal. Az ügy részleteit jelenleg is vizsgálják és ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást.

 
Elsőként a Halasmédia számolt be szombat reggel arról, hogy a Széchenyi, Bercsényi és Bem utca lakói lövésekhez hasonló hangokat hallottak péntekről szombatra virradó éjjel. Ma reggel szerkesztőségünk beszélt egy szemtanúval, aki egy leszakadt kipofogójú autót látott és hallott akkor éjjel az érintett útszakaszokon, így elképzelhető volt, hogy a jármű durrogása tévesztette meg a környéken élőket.
 
Most azonban úgy tűnik, talán még sem ennyire egyszerű a helyzet. Szerkesztőségünk telefonon érte el Árvai Edinát, a Bács Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjét, aki elmondta, szombaton este érkezett a rendőrségre egy bejelentés. Nem konkrétan a feltételezett lövésekről, de az egyenruhások szerint mégis összefüggésbe hozható a sokak által hallott hangokkal. A sajtószóvivő elmondása szerint a halasi kapitányság garázdaság gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Szöveg: Szőri Attila
Fotó: illusztráció