: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.
  • Az Alsóvárosi Római Katolikus Templomban nagy sikerű jótékonysági koncertet adott Perneczky Balázs ...
  • Halas környékén is egyre ritkábbak a tanyák. Különösen kevés a tanyarom, ugyanis az elhagyott ...
  • Már-már elfeledett, azonban a csipketörténeti szakirodalomban egyértelműen jegyzett hipotézis ...
  • A Felsővárosi Általános Iskola egyik egykori osztályának tagjai gyűltek össze a hétvégén a közel ...
Az Alsóvárosi Római Katolikus Templomban nagy sikerű jótékonysági koncertet adott Perneczky Balázs orgonaművész és a Fool Moon együttes. A hangverseny bevételével a templom és környezete felújítását támogatják.
Halas környékén is egyre ritkábbak a tanyák. Különösen kevés a tanyarom, ugyanis az elhagyott épületek vályogfala, nádteteje hamar az enyészetté lesz és összeolvad az anyafölddel. Sok esetben már csak egy-egy kisebb domb vagy földkupac jelzi a valaha volt épület helyét.
Már-már elfeledett, azonban a csipketörténeti szakirodalomban egyértelműen jegyzett hipotézis érdekes dolgot vett fel büszkeségünk kapcsán. „Kitalálója”, Zseny József vármegyei főjegyző, a város egyik ismert családjának szülötte, a Halasi Csipke elindításának ösztönzője volt.
A Felsővárosi Általános Iskola egyik egykori osztályának tagjai gyűltek össze a hétvégén a közel félévszázados emlékek felelevenítésre. Az alma materben gyülekeztek, majd a Végh-kúriában folyt tovább a beszélgetés és a vacsora.
elvalaszto.png

OLVASTA MÁR?

Minden esernyő és hűtőmágnes gazdára talált

Minden esernyő és hűtőmágnes gazdára talált

Talán még a szervezők sem mertek abban...

RÖVID HÍREK

Hidegfront

Itt a hidegfront. Ne csodálkozzon, aki álmosan, fejfájósan kezdi a hetet. Az orvosmeteorológiai tájékoztatás szerint az időjárás most a hidegfrontra érzékenyeket terheli meg különösképpen. Legáltalánosabb panaszként fejfájás, migrén jelentkezhet.

Hajnali baleset

Kiskunhalasról, Kiskunmajsáról és Csólyospálosról is érkeztek tűzoltók ahhoz a balesethez, amely vasárnap hajnalban történt.

Traktorborulás

Egy könnyű sérültje van annak a balesetnek, amely szombaton este történt a Sóstó közelében.

Ingyen busz

Jól jár, aki pénteken buszra szál. Az Európai Mobilitási Hét programjaihoz kapcsolódóan szeptember 19-én ingyenesen lehet majd utazni a halasi helyi járatokon – kaptuk a tájékoztatást Király Gábor programszervezőtől.

Hírnaptár

Szeptember 2014
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
trans 
Get Adobe Flash player
Képújsághirdetések
trans 
Get Adobe Flash player

Bérkalkulátor 2014

Eltartottak száma Kedv. eltartottak

A teljes verzióhoz kattintson ide!

Get Adobe Flash player

Hőtérkép

UV térkép

2014. szeptember 23. Kedd
Tekla, Lina

 
A Nap kel 06:37-kor,
nyugszik 18:48-kor.
 

 
Holnap
Gellért, Mercédesz
napja lesz.