: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.
Kádár Annamária, pszichológus, a Mesepszichológia c. könyv szerzője a mesék erejéről tart előadást Kiskunhalason a Közösségek Házában október 10-én 18 órakor az élet szerencsepróbáiról és útra keléseiről.
Miközben a halasiak a helyi jelöltekről szavaznak, egyben az ország jövőjéről is voksolnak. Ugyanis az önkormányzati választások végeredménye meg fogja határozni, hogy ki lesz 2018-ban a következő országgyűlési választásokon a jelenlegi kormánypártoknak a kihívója – jelentette ki Vona Gábor, a Jobbik elnöke kiskunhalasi sajtótájékoztatóján.
Sorsdöntő mérkőzésre készül a Halasi Tenisz Club OB III-as csapata. Miután az utolsó fordulóban, idegenben az Orosházát is magabiztosan legyőzték a fiúk, jöhet a Budakalász elleni találkozó, amelynek nyertese a következő szezonban másodosztályú lesz.
Véradással kezdődik az október. Holnap lesz a hónap első szerdája, ami azt jelenti, hogy ismét véradásra várják a halasiakat a Közösségek Házába. Reggel 8 órától fogadják majd a donorokat.
elvalaszto.png

OLVASTA MÁR?

Enid 4 igent kapott

Enid 4 igent kapott

Szombaton az egész ország megismerhette a kiskunhalasi...

RÖVID HÍREK

Kutatók éjszakája

Pénteken lesz a Kutatók éjszakája. 26-án este 7 órától érdemes lesz pár órát a tudománynak szentelni.

Hidegfront

Itt a hidegfront. Ne csodálkozzon, aki álmosan, fejfájósan kezdi a hetet. Az orvosmeteorológiai tájékoztatás szerint az időjárás most a hidegfrontra érzékenyeket terheli meg különösképpen. Legáltalánosabb panaszként fejfájás, migrén jelentkezhet.

Hajnali baleset

Kiskunhalasról, Kiskunmajsáról és Csólyospálosról is érkeztek tűzoltók ahhoz a balesethez, amely vasárnap hajnalban történt.

Traktorborulás

Egy könnyű sérültje van annak a balesetnek, amely szombaton este történt a Sóstó közelében.

Hírnaptár

Szeptember 2014
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
trans 
Get Adobe Flash player
Képújsághirdetések
trans 
Get Adobe Flash player

Bérkalkulátor 2014

Eltartottak száma Kedv. eltartottak

A teljes verzióhoz kattintson ide!

Get Adobe Flash player

Hőtérkép

UV térkép

2014. szeptember 30. Kedd
Jeromos, Médea

 
A Nap kel 06:47-kor,
nyugszik 18:33-kor.
 

 
Holnap
Malvin
napja lesz.