: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.
Pénteken este rendezte meg a II. Rákóczi Ferenc Katolikus Szakközépiskola és Gimnázium szalagavtó ünnepségét. Az eseményen Téglás László igazgató beszédét követően az osztályfőnökök feltűzték a 95 végzős tanulónak azt a szalagot, mely a középiskolás évek végének és egyúttal a még rájuk váró erőpróbáknak is szimbóluma. Ezt követően a végzősök dallal köszönték meg tanáraik négy éves kitartó munkáját.
Sokakat felháborítottak az olajosok útján halálos balesetet okozó fiú családját ért támadások. Internetes közösségi oldalakon, és más hírportálon, a családod gyalázó írások jelentek meg, amelyeket egyre többen utasítanak vissza a közösségi portálokon. Az elmúlt napokban megszólalt a férfi nővére is, aki ízléstelennek nevezte, hogy egyesek nemtelen támadásokra használják fel a balesetben érintett két család tragédiáját. Az egyik közösségi portálon olvasható közleményében a balesetben elhunyt fiatal lány családjával való együttérzésre szólított fel. A tragédia színhelyét eközben egyre többen keresik fel, mécseseket gyújtanak, így emlékezzenek a baleset áldozatára.
A Pont Karaokeverseny történetében eddig még nem szerepelt rapdal a döntőben. Petes Gábor, vagy ahogy a térség hip-hop kedvelői ismerik, Gabesz most változtatott ezen. Sub Bass Monster 1999-es Nincs nő, nincs sírás című dalával egészen a döntőig juttatta magát.
A szegedi Tutsek Zsuzsa második alkalommal állt az óriási Pontlogóra. Magabiztosságot adott neki, hogy ezúttal nem csak párja, hanem kislánya is bejutott a döntőbe. A szakmai zsűri most úgy döntött, ott a helye a legjobbak mezőnyében.
elvalaszto.png

OLVASTA MÁR?

Mikulásra helyén a kupola

Mikulásra helyén a kupola

Mikulásra kerül vissza a helyére a városháza...

RÖVID HÍREK

Eltiltva vezetett

Volán mögé ült, pedig nem lehetett volna. A halasi rendőrök november 25-én járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vettek egy 45 éves helyi lakost.

Kiégett kotrógép

Teljesen kiégett egy kotrógép Balotaszálláson, csütörtökön késő délután. A kár milliós.

Bélát elfogták

Véget ért a szabadsága annak a jakabszállási férfnek, akit szombaton este fogtak el a halasi rendőrök.

Veszélyes tűz

A közelben lévő házakat is veszélyeztette az a tűz, amely csütörtökön este lobbant fel Kisszálláson.

Hírnaptár

November 2014
H K Sz Cs P Sz V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
trans 
Get Adobe Flash player
Képújsághirdetések
trans 
Get Adobe Flash player
trans 
Get Adobe Flash player

Bérkalkulátor 2014

Eltartottak száma Kedv. eltartottak

A teljes verzióhoz kattintson ide!

Get Adobe Flash player

Hőtérkép

UV térkép

2014. november 29. Szombat
Taksony, Brenda

 
A Nap kel 07:15-kor,
nyugszik 16:03-kor.
 

 
Holnap
András, Andor, Endre
napja lesz.