: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.
Szórakozzon és töltődjön fel szellemileg a Képrejtvénnyel! Hogyan? Legyen gyors, szemfüles, és szerencsés. Ha mindhárom feltétel teljesül,  Öné lesz egy kétszemélyes belépő a Halasi Média és Kultúra Kft. egyik októberi rendezvényére.
Egészségnapot rendeztek a Felsővárosi Általános Iskolában. A nap vendége Jeszenszky Péter ultrafutó, ultra triatlonista volt. Az iskola körüli reggeli futás elindítása után, az 5. és 8. osztályosoknak beszélt a sportolásról, a hobbijáról a futásról. 57-szer teljesítette a maratoni távot és számos ultrafutáson (pl. 24 órás futáson is részt vett), emellett rendszeresen indul az Iron Man versenyen is.
1956. október 23-án kitört a forradalom. Az 58 évvel ezelőtti eseményekről a Szabad Európa Rádió is beszámolt. Ezek a felbecsülhetetlen felvételek ma már rendelkezésre állnak, a Halasmédia ezek felhasználásával emlékezik meg a történelmi pillanatokról. Az első részben az 1956. október 23-án történteket elevenítjük fel.Az idei év sem múlhat el tehetségkutatás nélkül. A Halas Televízió stábja 2009 óta minden évben megszervezi a Pont Karaokeversenyt. A műsor hatodik évadára jelentkezők száma minden eddigi nevezési számot felülmúlt. A tét nem kicsi, hiszen a győztes most is egy saját CD-t készíthet el a Bendegúz Hangstúdió jóvoltából. Nézzük, kiknek drukkolhatunk idén!
elvalaszto.png

OLVASTA MÁR?

Több mint egymillió forint játszótérre

Több mint egymillió forint játszótérre

Hálaadó ünnepséget rendeztek szerdán délelőtt a kiskunhalasi...

RÖVID HÍREK

Ünnepi jutalmak

Három halasi tűzoltót léptettek elő soron kívül, egy tiszt pedig tárgyjutalmat vehetett át Kecskeméten, nemzeti ünnepünk alkalmából.

Őszi alkonytúra

Séta az őszi természetben. Buckatúrát szervez a Kiskunsági Nemzeti Park és a MOL Nyrt. KT Közép-magyarországi Termelés.

Felfordulás

Állványok, törmelék, munkagépek – amerre csak nézünk. A piacnál is.

Influenzafigyelő

Jön a köhögés, torokfájás, tüsszögés. Hétről hétre egyre többen küzdenek a megfázásos és náthás tünetekkel.

Hírnaptár

Október 2014
H K Sz Cs P Sz V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
trans 
Get Adobe Flash player
Képújsághirdetések
trans 
Get Adobe Flash player

Bérkalkulátor 2014

Eltartottak száma Kedv. eltartottak

A teljes verzióhoz kattintson ide!

Get Adobe Flash player

Hőtérkép

UV térkép

2014. október 23. Csütörtök
Gyöngyi

KÖZTÁRSASÁG KIKIÁLTÁSA
A Nap kel 07:20-kor,
nyugszik 17:49-kor.
 

 
Holnap
Salamon
napja lesz.