: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости.
  • Régóta szeretnének már a halasiak geotermikus energiával fűteni. A távhő központ is évek óta várja ...
  • A sonkafőzés és a tojásfestés helyett fallabdázással treníroztak az ünnepre az első alkalommal ...

  • A legnagyobb múltú magyar utánpótlás úszóversenyen is letették névjegyüket a halasiak. Novotny ...
  • Az Ady Endre utca kedves kis állatára sajnos pont nem passzol a „tapsifüles” kifejezés…Egy éve is a ...

Régóta szeretnének már a halasiak geotermikus energiával fűteni. A távhő központ is évek óta várja ezt a lehetőséget. A projektre volt már több kezdeményezés, az önkormányzat több cégnek is lehetőséget adott, de eddig egymást váltották a jelentkezők. Volt cég, ami megszűnt, volt, amelynek az önkormányzat mondott fel.

A sonkafőzés és a tojásfestés helyett fallabdázással treníroztak az ünnepre az első alkalommal kiírt Corso Verona nyílt egyéni férfi fallabda viadal résztvevői szombaton.

Végül 18-an vállalták a megmérettetést, őket négy csoportba osztotta Bor Péter versenyszervező. Innen már csak a legjobbak jutottak a legjobb hat közé. A hat legjobb szokatlanul nagy csatákat játszott a dobogóra kerülésért. A három kiesőt is csak egy hajszál választotta el a legjobbaktól. Végül a három közé Péter-Szabó András, Szűcs Ákos és Jenei Szabolcs került.

A körmérkőzéses rendszerű lebonyolításból kiemelkedett Szűcs Ákos, aki magabiztosan gyűrte le másik két ellenfelét. Igazán a 2., 3. hely sorsa lehetett kérdéses, itt végül Péter-Szabó András nyert Jenei Szabolcs ellen. Az elismeréseket és a pénzdíjakat Horváth Ottó, a Corso Verona tulajdonosa adta át.

Eredmények:
1. Szűcs Ákos
2. Péter-Szabó András
3. Jenei Szabolcs

Kép-szöveg: Tóth István

A legnagyobb múltú magyar utánpótlás úszóversenyen is letették névjegyüket a halasiak. Novotny Attila tanítványai egyesületük, illetve a magyar korosztályos válogatott színeiben gondosodtak arról, hogy a szakma megint róluk beszéljen. Juhász Janka érmei mellett még az Aranyüstöt is hazahozhatta.

Az Ady Endre utca kedves kis állatára sajnos pont nem passzol a „tapsifüles” kifejezés…Egy éve is a csodájára jártak, most is ritka látványosságnak számít a nyuszi.

elvalaszto.png

OLVASTA MÁR?

Íme a heti Tükrünk

Íme a heti Tükrünk

Mi lesz azokkal a kampánypénzekkel, amiket elköltöttek...

RÖVID HÍREK

Feltámadás

Nagyszombat van, az alsóvárosi katolikus templomban várják a híveket, a szentmise este fél nyolckor kezdődik majd.

Bevásárlás

Noha már pénteken is sokan felkeresték az üzleteket, szombatra várható a nagy a húsvéti bevásárlási roham az élelmiszerüzletekben és a piacokon.

Nagypéntek

Krisztus kereszthalálának emlékezete van Nagypénteken. A katolikus templomban több szertartás is lesz ebből az alkalomból.

Tavaszi szünet

Megkezdődött a tavaszi szünet, pihennek a diákok. Hivatalosan 23-án, szerdán mennek majd újra iskolába a fiatalok, de ez intézményenként eltérhet, mert az iskolák pár nappal saját hatáskörben is rendelkezhetnek.

Hírnaptár

Április 2014
H K Sz Cs P Sz V
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
trans 
Get Adobe Flash player
Képújsághirdetések

Bérkalkulátor 2014

Eltartottak száma Kedv. eltartottak

A teljes verzióhoz kattintson ide!

trans 
Get Adobe Flash player
trans 
Get Adobe Flash player
Get Adobe Flash player

Hőtérkép

UV térkép

2014. április 20. Vasárnap
Tivadar, Odett

 
A Nap kel 05:49-kor,
nyugszik 19:49-kor.
 

 
Holnap
Konrád
napja lesz.