: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.
Pihenjen, szórakozzon, lazuljon el a képrejtvénnyel! Hogyan? Legyen gyors, szemfüles, és szerencsés. Ha mindhárom feltétel teljesül,  Öné lesz a Csipke Hotel által felajánlott gasztrokulturális programok egyike.

Kiskunhalasi cégek és magánszemélyek is szerepelnek a NAV legfrissebb feketelistáján, amely a be nem jelentett alkalmazottat foglalkoztató gazdasági társaságok és magánszemélyek nevét tartalmazza. A júniusi összesítésű listán összesen 4659 név szerepel, akad köztük olyan, amely többször is felkerült a feketelistára.

Gyakori a szállítmányozással, fuvarozással, kiskereskedelemmel (élelmiszer, ruházat), éttermi-mozgó vendéglátással és mezőgazdasági tevékenységgel foglalkozó cégek elmarasztalása. A NAV közzétette az adózók nevén kívül: a székhelyüket (magánszemélyeknél a lakcímüket), az adószámukat, és hogy mikor találtak náluk jogsértést. Az adózó adatait a közzétételtől számított két év elteltével törli az adóhatóság – feltéve, ha nem csípik el ismét a munkaügyi ellenőrök.

A júniusban összesített feketelistán többek között 17 kiskunhalasi, 3 kiskunmajsai, 4 jánoshalmi és 12 kiskőrösi cég, illetve magánszemély neve és adata is szerepel.              

Kép-szöveg: Pozsgai Ákos

Több sebből vérezve, de lendületesen, helyenként okosan és tetszetősen focizva győzte le a Soltvadkertet a Kiskunhalasi FC a szerdán kora este lejátszott felkészülési mérkőzésen. A keret egyelőre rendkívül foghíjas, sérültek is vannak, de a tegnapi öt gólból és a mutatott teljesítményből lehet erőt meríteni.
Halason is érzékelik az építőipar hatalmas arányú idei növekedését: a válság óta először fordul elő, hogy a bőség zavarában „szenvednek” a helyi építőipari cégek.
elvalaszto.png

OLVASTA MÁR?

Sóstó Sanyi és Sóstóné Sára köszöntője

Sóstó Sanyi és Sóstóné Sára köszöntője

Kiskunhalasra, az északi városkapunál betérőket két mókás...

RÖVID HÍREK

Elöntötte

Több köbméternyi vizet kellett kiszivattyúzniuk a halasi tűzoltóknak egy Köztársaság utcai épületből.

Gyerekek szöktek

Nemcsak a hivatalos határátkelő élénk Tompánál, legutóbb koszovói gyerekek szöktek az országba.

Tompa: várni kell

Napközben kettő óra volt, kora estére egy órásra csökkent a várakozási idő Tompán.

Kigyulladt a traktor

Nem sérült meg senki abban a tűzben, amely szombaton délelőtt keletkezett egy traktor fülkéjében.

Hírnaptár

Július 2014
H K Sz Cs P Sz V
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
trans 
Get Adobe Flash player
Képújsághirdetések

Bérkalkulátor 2014

Eltartottak száma Kedv. eltartottak

A teljes verzióhoz kattintson ide!

Get Adobe Flash player

Hőtérkép

UV térkép

2014. július 25. Péntek
Kristóf, Jakab, Zsaklin

 
A Nap kel 05:17-kor,
nyugszik 20:37-kor.
 

 
Holnap
Anna, Anikó
napja lesz.