Elkezdődött a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2013-as évi adategyeztetési és tagdíjbevallási időszaka. A NAK minden tagját levélben értesíti és tájékoztatja a szükséges teendőkről. Amennyiben valakit a kamarai törvény nem kötelez a tagságra, úgy kérheti a www.bevallasnak.hu üzenetküldőjén keresztül regisztrációjának a törlését és nem kell bevallást tennie.

Az adategyeztetés és tagdíjbevallás határideje: 2013.júlis 31. Interneten keresztül a www.bevallasnak.hu honlapon tehető meg

vagy

amennyiben az illetőnek nincs módja internetelérésen keresztül bevallásának elkészítésére, úgy felkeresheti személyesen a tanácsadói irodákat vagy a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara adott megyei igazgatóságát, ahol a munkatársak segítenek a kitöltésben.

Nagyon fontos, hogy a tagdíj önbevalló lapot aláírva a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara adott megyei igazgatóságára is el kell juttatni.

A tagdíj befizetés határideje: 2013. augusztus 31.

A tagdíjbefizetésnek két módja lehetséges:

  • átutalással az alábbi számlaszámra:11749008-20190244,
    közlemény rovatban a kamarai nyilvántartási számot kell feltüntetni
  • vagy sárga csekken, melyet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara adott megyei igazgatóságán vehetnek át vagy a kamarai tanácsadójuktól kérhetnek az érdekeltek.

Ügyfélfogadás július hónapban:

Kiskunhalas, Szilády Á.u.5-7. I.em.17.

Hétfőn, kedden, szerdán 8.00- 16.00 – ig.

Tiszta

-2°C

Kiskunhalas

Tiszta
Páratartalom: 91%
Szél: 8.05 km/h
Péntek -1°C / 6°C Felhős
Szombat -1°C / 4°C SP_WEATHER_WINTRY_MIX_TO_RAIN
Vasárnap 1°C / 7°C Többnyire derült
Hétfő 2°C / 11°C Borús
Kedd 2°C / 10°C Borús