Átadták az Erzsébet téri társasházat
Gazdaság

Átadták az Erzsébet téri társasházat

A beruházás közel három év alatt valósult meg, összesen 17 lakás épült és ezek mindegyike gazdára is talált. Az átadón elhangzott, a strand és a kórház közelsége valamint az épület környezete egyaránt döntő érv volt a beruházás megkezdésekor.

Az épületet Berki József atya szentelte meg. Az átadón elhangzott, hogy közel három éve kezdte meg a munkát N+H Electric Kft. 17 lakás, 17 garázs és további irodahelyiségek lettek kialakítva 1800 négyzetméternyi beépített területen. A háromszintes épülettömbben 2 és 3 szobás lakások találhatók, emellett van egy penthouse jellegű, 150 négyzetméteres lakás is a hozzá tartozó 50 négyzetméteres terasszal.

Narancsik Józsefné a beruházó N+H Electric Kft. társtulajdonosa elmondta, közel három éve fogalmazódott meg a társasházépítés gondolata, jó látni most, hogy ebből az álomból valóság lett. Hegedűs Tibor társtulajdonos hozzátette, a lakók igényeinek megfelelően alakították ki a belső tereket, ez nagyban hozzájárult, hogy minden lakás vevőre talált.

Hegedűs Tibor és Narancsik Józsefné a beruházó cég vezetői

Fülöp Róbert polgármester az átadón elmondta, ez a beruházás is jól jelzi a gazdaság élénkülését a településen. Az önkormányzat ebben az esetben is segítette a beruházás megvalósulását.

Bányai Gábor és Fülöp Róbert

Bányai Gábor országgyűlési képviselő a strand és a kórház közelségét emelte ki, hozzátette érezhető a CSOK hatása is, hiszen egyre többen építenek, felújítanak és ez nagyon fontos a település és az egész térség számára.