Adományszámlát nyitott a Városért Közalapítvány
Közélet

Adományszámlát nyitott a Városért Közalapítvány

Civil kezdeményezésre adományszámlát nyitott a Városért Alapítvány. Két emlékkereszt felállítása mellett a nemrégiben kihelyezett defibrillátor fenntartására, illetve egy új vásárlására gyűjtenek hozzájárulásokat. 

Három kezdeményezés, amelynek ralizálásához kérnek segítséget, anyagi támogatást a kitalálók. Az öregdiákok közössége szeretne Felsőszállás puszta területén a régi, tanyasi iskolájuk mellett felállított, de elkorhadt és kidőlt fakereszt helyett újat állítani, emlékül iskolai közösségük, pedagógusaik tiszteletére. Ugyancsak keresztet állítana egy másik civil közösség is, ők a város déli kapujában szeretnék ezt, hálából a megmaradásunkért, illetve emlékezve a fájó trianoni döntésre. 

Honlapunk is beszámolt arról, hogy a közelmúltban életmentő készüléket helyeztek el a piacon. Egy gyermekét szomorú körülmények között elveszítő édesanya kezdeményezésére indulhat most gyűjtés: egyrészt a készülék fenntartásában felmerülő kiadások fedezetére, másrészt szép eredmény esetén újabb helyre vásárolhatnánk defibrillátort.

A Városért Közalapítvány egy adományszámlát nyitott, a fenti célokat az OTP-ben történő befizetéssel vagy átutalással lehet támogatni. 

Városért Közalapítvány Adományszámla

11732064-23819809

Fontos, hogy a közleményben jelenjen meg a támogatandó szándék! Ebből válik egyértelművé, hogy az adományszámlára beérkező felajánlás melyik célra legyen elkülönítve (iskolakereszt, délikereszt; életmentő).