Egy koronavírusos beteg van a halasi kórházban, de nem helybéli
Közélet

Egy koronavírusos beteg van a halasi kórházban, de nem helybéli

A legfrissebb polgármesteri tájékoztatóból kiderült, hogy a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban jelenleg egy diagnosztizált, koronavírussal fertőzött beteget ápolnak. Róla annyit lehet tudni, hogy megyénk egy másik városából szállították a kórházba, középkorú, állapota stabil.

A legfrissebb polgármesteri tájékoztatóból kiderült, hogy egy koronavírusos beteget ápolnak a Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban, de ő a megye más területéről került ide, állapota stabil. 

Tisztelt kiskunhalasiak!

Ahogyan tegnap is jeleztem, munkatársaimmal a hétvégén is folyamatosan elemezzük a koronavírus okozta veszélyhelyzetet. A mai napon újabb helyi intézkedés bevezetésére nem került sor.

Városunkban továbbra is 9 személy esetében került hatósági házi karantén elrendelésre. Közülük 5 fő esetében a hatósági házi karantén alóli felmentést megadottnak kell tekinteni. Ennek oka a megfelelő egészségügyi állapotuk és foglalkozásuk (árufuvarozásban történő részvétel), azonban esetükben szükséges az áruszállításban résztvevőkre vonatkozó szigorú előírások (pl. rakodásban nem vehet részt) megtartása.

A Kiskunhalasi Semmelweis Kórházban jelenleg egy diagnosztizált, koronavírussal fertőzött beteget ápolnak. Róla az alábbi információk állnak rendelkezésemre: megyénk egy másik városából szállították a kórházba; középkorú; állapota stabil.