Esőáztatta Bubamara
Közélet

Esőáztatta Bubamara

A 40. Halasi Szüreti Fesztivál szombati napjának egyik kiemelt fellépője volt Boban Markovics és zenekara, akik Brankával kiegészülve álltak színpadra a Bethlen Gábor téren.

A világszerte ismert, szerbiai trombitaművész az eső és a villámlás ellenére is az előre meghirdetett időpontban kezdte meg halasi fellépését. A kitartó közönség esőkabátban vagy esernyővel a kézben hallgatta a vérpezsdítő dalokat.

A Boban Markovics Orkestar tagjait az sem tántoríthatta el az örömzenéléstől, hogy a viharban három alkalommal is elment az áram a színpadon. Teljes sötétségben, hangosítás nélkül fejezték be dalaikat, a publikum pedig ezt hatalmas sikolyokkal és tapssal, no meg tánccal jutalmazta.

- Soha nem volt kérdéses számomra, hogy zenélni szeretnék. A felmenőim szinte mind zenészek voltak. Nagypapám és apukám is zenekarokban zenélt, én ebbe születtem bele. Nem félek semmitől, mert egy remek zenekar van a hátam mögött. Rengeteget próbálunk, mindannyian remek zenészek, így minden fellépésen remekül érzem magam a színpadon – árulta el Boban a weblapunknak adott interjújában.

A koncerten több dalban is közreműködött Branka, aki elmondta, hogy évekkel ezelőtt még rajongóként járt Boban Markovicsék fellépéseire, most pedig végtelenül boldog, hiszen közösen szórakoztathatják a közönség tagjait.

A koncertről egy összefoglalót láthatnak majd az érdeklődők a Halas TV Kultúrkép magazinjában.