Évet értékeltek a postagalambászok (galéria)
Közélet

Évet értékeltek a postagalambászok (galéria)

Több mint száz serleget, oklevelet osztottak ki a Dél-Duna Postagalamb Tagszövetség évzáró összejövetelén, amelynek idén Kiskunhalasi volt a házigazdája. A Tiszti Klubban megtartott eseményen kiderült, hogy a halasiak legjobbja és legeredményesebbje idén Forgó Károly lett. A versenykerület a közelmúltban elnököt választott, a halasi Szalai Károly újabb öt évre kapott bizalmat.

Az esztendő egyik legjobban várt eseménye, természetesen a versenyek mellett az ünnepélyes díjkiosztó a postagalambászoknál is. A Dél- Duna Tagszövetség, amely 15 egyesületet tömörít, idén Kiskunhalason tartotta évértékelőjét. Nem véletlen, ugyanis városunk adja a szervezet elnökét, immáron 15 esztendeje Szalai Károly személyében. Ráadásul ő a napokban újabb 5 évre kapta meg a tagság bizalmát.

Az évértékelőnek és díjátadónak a Tiszti Klub adott helyt, ahová több mint száz vendéget vártak. Szalai Károlytól megtudtuk, hogy ezúttal 101 elismerés átadására volt lehetőség. A versenykerület galambászai szépen és eredményesen szerepeltek a hazai és nemzetközi versenyeken, így volt mit ünnepelni. A kiskunhalasiak legjobbja 2018-ban is Forgó Károly volt, de rajta kívül többen is átvehettek egy-egy díszes serleget. 

Eredményes évet zártak a halasi postagalambászok